Producten vanuit de praktijk

In mijn pedicure- en massagepraktijk bekijk ik per klant welke voetcrème het meest geschikt is.  Ondertussen heb ik een heel gamma aan verschillende crèmes kunnen testen.   De kerntaak die een voetcrème moet bezitten, is hydratatie.  Als je een reeds gehydrateerde en probleemloze huid hebt, is een bodylotion zeker voldoende.  Echter onze voeten hebben het vaak zwaar te verduren en verdienen een beetje extra.  

Welke crème is voor jou geschikt?

Het gamma aan voetverzorgingsprodcuten is eindeloos: voetcrèmes voor de gevoelige huid, droge huid, schilferige huid, schimmel, eelt, kloven, crèmes, mousses, balsems.... 

  De producten van Gustav Baehr zijn zeer concurrentieel qua prijs en kwaliteit in vergelijking met de merkproducten die bij ons in de drogist of supermarkt verkocht worden.  Baehr is een Duits merk dat zich toespitst op voetverzorging en cosmetica.  Deze firma is voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen.  Geen ander merk heeft mij voorlopig overtuigd om met hen in zee te gaan, behalve Gehwol.  

Ik gebruik graag de producten van Gehwol bij een medische voetverzorging.  Voor elk ongemak heeft Gehwol een ondersteunend product.  

Beide merken bieden een grote keuze aan crèmes.  Aarzel niet om advies te vragen om een geschikte voetcrème te vinden.  Dat kan door dit formulier in te vullen of door een mail ter sturen.