Nails are jewels, not tools 
Longwear nagellak van Pronails

De LongWear ColourFix Technologie is een slimme innovatie die zorgt voor een record draagtijd. Na het aanbrengen zal de combinatie van LongWear Start, Colour en Finish hun krachten bundelen om een ​​sterke band te creëren dankzij hun unieke formules die perfect samenwerken. Deze combinatie maakt LongWear sterker en duurzamer dan elke andere reguliere nagellak.

NAIL IT LIKE A PRO

Stap 1: Verwijder oude nagellakresten en reinig je handen.  Breng een laagje basecoat aan op je nagels.  De basecoat werkt als een primer voor je nagellak waardoor hij langer houdt.  Je nagels zullen minder snel gaan verkleuren.  Een must-have dus!

Stap 2: Breng een dun laagje nagellak aan en laat drogen.  Breng opnieuw een dunne laag aan.  Wacht enkele minuten.  Vergeet niet de voorkant van je nagel te 'verzegelen'.  Als je het tipje van je nagel ook lakt, is er minder kans op loslaten van de nagellak.

Stap  3: Als laatste laag breng je een topcoat aan.  Je nagellak zal langer houden.  Na enkele dagen kan je opnieuw een laagje topcoat aanbrengen. 

Sneldrogende nagellakken drogen ook je nagels uit, wees geduldig als je je nagels lakt.

Een laagje wellnessolie voorkomt droge velletjes en nagelriemen, je nagels zien er meteen een stuk gezonder uit!