Hair, face & body

Save the world, get good hair!

De shampoo- en conditionerbars van Savonke zijn van Antwerpse makelij.  Met een minimum aan ingrediënten van vegan en biologische oorsprong zorgen ze voor zacht en gezond haar.  De bars worden in een handig composteerbaar doosje geleverd en zijn beschikbaar in verschillende geuren.

Shampoobar

De shampoobar is geschikt voor alle haartypes en bestaat uitsluitend uit vegan en biologisch afbreekbare ingrediënten. De bar bevat geen bewaarmiddelen, siliconen, parabenen, noch artificiële kleuren. Ook is de shampoobar niet op dieren getest.  45 g Gebruiksaanwijzing: Maak je haar en handen nat; Wrijf de shampoobar tussen je handen (of wrijf de shampoobar rechtstreeks op je natte haar); Masseer de schuimende shampoo zachtjes door je haar; Spoel de shampoo goed uit met water; Bewaar de shampoo op een droge plaats. Verkrijgbaar in verschillende varianten (vanille, lavendel, citrus, jasmijn en geurvrij)

8,95 €

Conditionerbar

De conditionerbar is gemaakt met een minimum aan ingrediënten van vegan en biologische oorsprong.  Niet getest op dieren. Gebruik de conditionerbar op nat haar, meteen nadat je jouw haar met shampoo gewassen hebt; Knijp overtollig water uit je haar; Wrijf de conditionerbar tussen je handen (of wrijf de conditionerbar rechtstreeks op je haar); Masseer de conditionerbar zachtjes door je haar; Laat 1 à 2 minuten intrekken; Spoel goed uit; Bewaar de conditionerbar op een droge plaats. 45 g Verkrijgbaar in de varianten lavendel, vanille, citrus, jasmijn en geurvrij.

8,95 €

Shampoo en conditionerbar

De shampoo- en conditionerbars voor elk haartype zijn gemaakt van vegan en biologische ingrediënten.  Beide producten zijn handgemaakt en worden geleverd in een praktisch en composteerbaar doosje.  Zero waste!   Het resultaat is zacht en gezond haar. Verkrijgbaar in 5 varianten (vanille, lavendel, citrus, jasmijn en geurloos) 2x 45g

17,50 € 17,90 €

    Categorieën