Hair, face & body

Save the world, get good hair!

De shampoo- en conditionerbars van Savonke zijn van Antwerpse makelij.  Met een minimum aan ingrediënten van vegan en biologische oorsprong zorgen ze voor zacht en gezond haar.  De bars worden in een handig composteerbaar doosje geleverd en zijn beschikbaar in verschillende geuren.

Shampoobar

De shampoobar is geschikt voor alle haartypes en bestaat uitsluitend uit vegan en biologisch afbreekbare ingrediënten. De bar bevat geen bewaarmiddelen, siliconen, parabenen, noch artificiële kleuren. Ook is de shampoobar niet op dieren getest.  45 g Gebruiksaanwijzing: Maak je haar en handen nat; Wrijf de shampoobar tussen je handen (of wrijf de shampoobar rechtstreeks op je natte haar); Masseer de schuimende shampoo zachtjes door je haar; Spoel de shampoo goed uit met water; Bewaar de shampoo op een droge plaats. Verkrijgbaar in verschillende varianten (vanille, lavendel, citrus, jasmijn en geurvrij)

8,95 €

Conditionerbar

De conditionerbar is gemaakt met een minimum aan ingrediënten van vegan en biologische oorsprong.  Niet getest op dieren. Gebruik de conditionerbar op nat haar, meteen nadat je jouw haar met shampoo gewassen hebt; Knijp overtollig water uit je haar; Wrijf de conditionerbar tussen je handen (of wrijf de conditionerbar rechtstreeks op je haar); Masseer de conditionerbar zachtjes door je haar; Laat 1 à 2 minuten intrekken; Spoel goed uit; Bewaar de conditionerbar op een droge plaats. 45 g Verkrijgbaar in de varianten lavendel, vanille, citrus, jasmijn en geurvrij.

8,95 €

Dog shampoo bar

Deze hondenshampoo is geschikt voor kleine en grote honden en bevat enkel plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten.   Geen siliconen, geen parabenen, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleurstoffen! De shampoobar bevat witte klei wat dezelfde zuiverende werking heeft als groene klei maar het is zachter voor de huid. Een vleugje essentiële olie van lavendel werd toegevoegd. Gebruiksaanwijzing: 1.  Maak het haar van je hond nat; 2. Wrijf de bar over het natte haar van je hond; 3. Vermijd contact met de ogen en de mond van je hond; 4. Masseer de schuimende shampoo door het haar; 5. Goed uitspoelen met water. 

8,95 €

    Categorieën