Handverzorging

Dagdagelijkse handelingen zoals poetsen, afwassen, tuinklussen, fietsen/wandelen in koude..... zijn erg belastend voor onze handen. Heb je last van droge handen of ruwe handen, verzorg ze dan met voedende en hydraterende producten.

Pronails handverzorging

Shop jij graag ecobewust en woon jij in België of Nederland, dan ben je in deze webshop op het juiste adres!   Pronails is een Belgisch merk en staat bekend voor zijn exclusieve nagelverzorging, tot ver in het buitenland.  Pronails biedt nu ook handverzorgingsproducten aan.  De handcrème, het handserum en de zachte pH-neutrale handzeep maken dat droge handen voortaan verleden tijd zijn.  Bij dagelijks gebruik krijg je als resultaat zachte, gehydrateerde handen.

Extra droge handen?  Herstel de huidflora

Heb je gevoelige handen die extra verzorging nodig hebben, probeer dan de Balance hand cream van Gerlasan.  Het herstelt de huidflora van de handen.  Onze huidflora is een beschermlaagje van de huid dat bestaat uit micro-organismen.  Het vormt een barrière tussen ons lichaam en invloeden van buitenaf.  Bij veelvuldig wassen en/of ontsmetten verwijderen we deze natuurlijke beschermlaag.  Gerlasan balance hand cream herstelt de huidflora waardoor de handen opnieuw soepel en zacht worden.  

'Ik vertelde aan Els over de kloofjes aan mijn handen, ze stelde voor om de handcrème van Gerlasan eens te proberen. Na 1 week was ik overtuigd en heb ik bijbesteld!' Suzanne, 79j.


             Droge en ruwe handen?

Dat je je gezicht het best het hele jaar door beschermt met een dagcrème ligt voor de hand. Maar je handen verdienen minstens even veel aandacht. Samen met je gezicht zijn je handen immers altijd blootgesteld aan de buitenlucht. Deze blootstelling aan koude, wind en zon maakt onze handen droger.  Voorkomen is beter dan genezen.  Smeer je handen in na het gebruik van handgel of wassen met zeep en smeer 's avonds voor het slapen gaan een beetje extra handcrème.   

Huidveroudering is zichtbaar op de rug van onze handen door rimpels en pigmentvlekken.  Smeer deze zone dus zeker mee in, je handen zullen je dankbaar zijn!