Handontsmetting, veelvuldig wassen, poetsen, afwassen, tuinklussen.....  zijn erg belastend voor onze handen.  Heb je last van droge en ruwe handen, verzorg ze dan met voedende en hydraterende producten.

Shop jij graag ecobewust en woon jij in België, dan ben je in deze webshop op het juiste adres!   Pronails is een Belgisch merk en staat bekend voor zijn exclusieve nagelverzorging, tot ver in het buitenland.  Vind hier jouw ideale nagel- of handverzorgingsproduct en nagellak.

'Ik vertelde aan Els over de kloofjes aan mijn handen, ze stelde voor om de handcrème van Gerlasan eens te proberen. Na 1 week was ik overtuigd en heb ik bijbesteld!' Suzanne, 79j.


             Droge en ruwe handen?


Dat je je gezicht het best het hele jaar door beschermt met een dagcrème ligt voor de hand. Maar je handen verdienen minstens even goede zorgen. Samen met je gezicht zijn je handen immers altijd blootgesteld aan de buitenlucht. Deze blootstelling aan koude en wind en tegenwoordig ook het veelvuldig gebruik van handgel, maakt onze handen droger. Voorkomen is beter dan genezen.  Smeer je handen in na het gebruik van handgel en smeer 's avonds voor het slapen gaan een beetje extra, je handen zullen je dankbaar zijn!