Kadotips & accessoires


 Het perfecte cadeau om te geven of te krijgen, stel je zelf samen.  Combineer een hand- of voetverzorgingsproduct met een juweeltje of met sokken.  Je kan enkele voorbeeldpakketten vinden maar je kan ook zelf naar hartelust combineren.  Verzorgingssets

Combineer een handgel met een handcrème of met de pH-neutrale zeep.  Het badzout is ook geschikt voor voetbadjes en de baardolie is een origineel kado voor hippe baarddragers.  Combineren maar!


Cadeau met sokken

De warme huissokken van Apollo met antislip zijn voor iedereen geschikt.  Geef er een voetcrème of voetbadolie bij en verwen zo diegene die jouw kado ontvangt.  En voor de échte verwenners raad ik een voetmassage aan.  In de blog kan je daarover meer informatie vinden.  


Scent sticks white ginger

De geurstokjes van ProNails met de heerlijke white ginger geur bezorgen je interieur een frisse opkikker. Draai de stokjes om voor een intensere geur.   Inhoud: 100 ml

24,95 €

        Accessoires

    Ben je op zoek naar een kado voor een vriend(in), heb je een kadotip nodig voor moederdag of draag je graag zelf juwelen, neem dan eens een kijkje bij onderstaande items.  Je kan combineren naar hartelust met juwelen die je thuis nog hebt liggen of met armbanden en kettingen hieronder.  

    Elske