Ben je voor felle zomerse kleuren of ben je meer het 'nude' type, dan ben je hier aan het juiste adres!

Houd je van naturelle, gezonde nagels?  Dan is het nagelserum of de nail butter iets voor jou, ontdek het gamma nu in de webshop.
Tricolore
Tricolore

Longwear nagellak van Pronails

Bij het aanbrengen van een laag LongWear Finish zorgt licht ervoor dat de onderliggende lagen zich met elkaar verbinden. Zowel de LongWear Finish als de LongWear Start en de LongWear Colours maken allemaal deel uit van de ColourFix Technology en functioneren alleen samen. Als één van de lagen door een ander product vervangen wordt, zal het systeem niet werken. Deze combinatie maakt LongWear sterker en duurzamer dan elke andere reguliere nagellak.

Hy!Hybride lak van Baehr

De Hy!hybride collectie zorgt voor de look van gelnagels mét het gemak van een nagellak.  Het voordeel van gellak én nagellak in één potje zodat jij zelf aan de slag kan gaan.

Categorieën

Shop jij graag ecobewust en woon jij in België, dan ben je in deze webshop op het juiste adres! Pronails is een Belgisch merk en staat bekend voor zijn exclusieve nagelverzorging, tot ver in het buitenland. Vind hier jouw ideale nagel- of handverzorgingsproduct en nagellak.

NAIL IT LIKE A PRO

Stap 1: Verwijder oude nagellakresten en reinig je handen.  Breng een laagje basecoat aan op je nagels.  De basecoat werkt als een primer voor je nagellak waardoor hij langer houdt.  Je nagels zullen minder snel gaan verkleuren.  Een must-have dus!

Stap 2: Breng een dun laagje nagellak aan en laat drogen.  Breng opnieuw een dunne laag aan.  Wacht enkele minuten.  Vergeet niet de voorkant van je nagel te 'verzegelen'.  Als je het tipje van je nagel ook lakt, is er minder kans op loslaten van de nagellak.

Stap  3: Als laatste laag breng je een topcoat aan.  Je nagellak zal langer houden.  Na enkele dagen kan je opnieuw een laagje topcoat aanbrengen. 

Sneldrogende nagellakken drogen ook je nagels uit, wees geduldig als je je nagels lakt.

Nagelolie of cuticle oil voorkomt droge velletjes en nagelriemen, je nagels zien er meteen een stuk gezonder uit!