Nagelverzorging

De perfecte basis voor mooie nagels zijn gezonde nagels.   Verzorg je nagels met producten die hydrateren en verstevigen.  Gun ze een rustpauze tussen het lakken door en als je niet zonder nagellak kan, verzorg ze dan alsnog met het serum om te voeden.  

Categorieën

Shop jij graag ecobewust en woon jij in België, dan ben je in deze webshop op het juiste adres! Pronails is een Belgisch merk en staat bekend voor zijn exclusieve nagelverzorging, tot ver in het buitenland. Vind hier jouw ideale nagel- of handverzorgingsproduct en nagellak.

NAIL IT LIKE A PRO

Stap 1: Verwijder oude nagellakresten en reinig je handen.  Breng een laagje basecoat aan op je nagels.  De basecoat werkt als een primer voor je nagellak waardoor hij langer houdt.  Je nagels zullen minder snel gaan verkleuren.  Een must-have dus!

Stap 2: Breng een dun laagje nagellak aan en laat drogen.  Breng opnieuw een dunne laag aan.  Wacht enkele minuten.  Vergeet niet de voorkant van je nagel te 'verzegelen'.  Als je het tipje van je nagel ook lakt, is er minder kans op loslaten van de nagellak.

Stap  3: Als laatste laag breng je een topcoat aan.  Je nagellak zal langer houden.  Na enkele dagen kan je opnieuw een laagje topcoat aanbrengen. 

Sneldrogende nagellakken drogen ook je nagels uit, wees geduldig als je je nagels lakt.

Nagelolie of cuticle oil voorkomt droge velletjes en nagelriemen, je nagels zien er meteen een stuk gezonder uit!