Producten vanuit de praktijk

Aangenaam! 

Ik ben Els en sinds 2016 de trotse zaakvoerder van een pedicure- en massagepraktijk in Niel en sinds lockdown 1, 2 en 3 ook eigenaar van LSK ('elske'), een webshop die enkel producten aanbiedt die ik zelf ook gebruik.  Je kan de producten komen testen, ruiken en voelen  op afspraak in de zaak.  Neem alvast een kijkje in de webshop. 

MADE IN BELGIUM

Made in Belgium: Pronails staat bekend voor zijn exclusieve nagelverzorging, tot ver in het buitenland. De alom bekende en grote webshops bieden ook deze producten aan maar shop jij graag eco-bewust en woon jij in België? Dan ben je in deze webshop aan het juiste adres!

Duitse expertise

Als pedicure ben ik enorm tevreden van de producten van Gustav Baehr omdat zij dezelfde of zelfs betere kwaliteit aanbieden als bekendere merken van hier bij ons maar voor minder geld, daar ben ook ik niet ongevoelig voor en daar profiteert u als klant dan ook meteen van.  Omdat ik slechts één keer per maand bestel bij Baehr, willen de voorraden van dit merk in de webshop wel eens ontbreken.  Stuur een mail om te weten te komen wanneer een bepaald product terug in stock komt.  cosmeticslsk@gmail.com