ProNails nagellak

Kleuren, tips en nieuwe collecties

                                               ProNails

Het Belgische ProNails is reeds 40 jaar een topspeler in de branche van nagelverzorging. Ben je op zoek naar naturelle verzorgde nagels of feestelijke, opvallende nagels, Pronails heeft voor elk probleem én elke look een passend product in hun collectie. De Start en Finish coat vormen de basis voor gelakte nagels. Vergeet dit duo zeker niet toe te voegen aan het winkelmandje voor een langdurige houdbaarheid van jouw nagellak.

Herfstcollecties 2022

Ook deze keer haalt Pronails zijn inspiratie uit de natuur.   De kleuren uit de 'Glamping Girl' collectie doen denken aan de jaren ´70, toen mensen meer voeling kregen met de natuur en de bescherming ervan.  Ontdek de 6 nieuwe kleuren in de video.  

De tweede nieuwe collectie van Pronails, Enchanted, geeft de dromerige sfeer weer van de natuur.  Kleuren als Enchanted Forest, Lucid Dream, Mystic Mauve zetten jouw nagels in de verf en doen ons dromen van mooie herfstwandelingen en gezellige avonden met vrienden of familie.    Bekijk de 'Enchanted' collectie in de video.


Het geheim van ProNails: Langdurige draagkracht

Ontbreekt jou de tijd of zin om regelmatig een manicure in te plannen en ga je graag zelf aan de slag om mooie en verzorgde nagels te bekomen, dan zijn de Pronails Longwear nagellakken iets voor jou. Dankzij de unieke formule zullen de lagen LongWear Start, Colour en LongWear Finish hun krachten bundelen en een sterke band creëren als ze in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Deze combinatie maakt LongWear sterker en langhoudender dan elke andere normale nagellak.

Bij bepaalde feestdagen (Kerstmis, moederdag, Black Friday, Valentijn,...) zijn er mooie kortingen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.


Blijf op de hoogte van nieuwigheden en kortingen via de nieuwsbrief


Elske
Elske

In 2016 startte ik als gespecialiseerd voetverzorger een eigen salon.   Ik probeerde enkele nagellakmerken uit en ben uiteindelijk gestopt met mijn zoektocht toen ik Pronails Longwear nagellakken probeerde.  Het is een Antwerps merk wat de levertijd en eco-voetafdruk ten goede komt, de Pronails nagellakken zijn gebruiksvriendelijk én het gamma aan kleuren is eindeloos.  Je kan de Pronails nagellak online in deze webshop kopen alsook de nagelverzorgingsproducten van Pronails.  Tips en tricks omtrent nagellak, schimmelnagels, DIY pedicure etc. vind je op de andere pagina's op de website per thema (voeten, handen, nagels).   Ook de blog bevat enkele artikelen over nagellak.  Ik ben gemakkelijk te bereiken via SMS of mail. info@lsk-cosmetics.be   

Meest recente blogartikelen


Gelnagels of nagellak?

Wist je dat een perfect aangebrachte nagellak op teennagels tot wel 6 weken en zelfs langer blijft zitten?  Zelfs als je op strandvakantie gaat!  Het voordeel aan nagellak is dat je het zelf kan verwijderen met nagellakverwijderaar en niet nog een afspraak moet maken om je gel met een freesmachine te laten verwijderen.  Dit kan jouw nagelplaat beschadigen waardoor je daarna gevoelige nagels hebt.  Het geheim van goed gelakte nagels is TIJD.  Neem je tijd, wees niet ongeduldig en breng de lak TRAAG aan, laat het borsteltje zijn werk doen waardoor je niet moet smeren-smeren-smeren.  Breng een base en topcoat aan; dit maakt zo'n groot verschil!  Lees de blogartikelen voor meer tips over nagels lakken.