ProNails nagellak

Kleuren, tips en nieuwe collecties

                                               ProNails

Het Belgische ProNails is reeds 40 jaar een topspeler in de branche van nagelverzorging. Ben je op zoek naar naturelle verzorgde nagels of feestelijke, opvallende nagels, Pronails heeft voor elk probleem én elke look een passend product in hun collectie. De Start en Finish coat vormen de basis voor gelakte nagels. Vergeet dit duo zeker niet toe te voegen aan het winkelmandje voor een langdurige houdbaarheid van jouw nagellak.

Herfst- wintercollectie 2024

Ook deze keer haalt Pronails zijn inspiratie uit de natuur.   De kleuren uit de 'Haute Nature' collectie zijn een mix van warme natuur- en aardetinten, gecombineerd met glitter en exotische kleuren die een luxueuze uitstraling geven aan je nagels.  

De kleuren uit de 'Beyond Beauty' collectie zijn een weerspiegeling van  de snel veranderende en futuristische maatschappij.  Metallic kleuren, holografische effecten, glitter en dieppaarse en -blauwe kleuren vinden hun inspiratie uit het heelal.  To infinity and beyond!


Het geheim van ProNails: Langdurige draagkracht

Ontbreekt jou de tijd of zin om regelmatig een manicure in te plannen en ga je graag zelf aan de slag om mooie en verzorgde nagels te bekomen, dan zijn de Pronails Longwear nagellakken iets voor jou. Dankzij de unieke formule zullen de lagen LongWear Start, Colour en LongWear Finish hun krachten bundelen en een sterke band creëren als ze in combinatie met elkaar gebruikt worden.

Deze combinatie maakt LongWear sterker en langhoudender dan elke andere normale nagellak.

Bij bepaalde feestdagen (Kerstmis, moederdag, Black Friday, Valentijn,...) zijn er mooie kortingen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.


Blijf op de hoogte van nieuwigheden en kortingen via de nieuwsbrief


Elske
Elske

Als je op zoek bent naar een manier om je stijl en persoonlijkheid te laten zien, dan is nagellak de perfecte accessoire! Met de juiste kleur kun je elke outfit compleet maken en jezelf uitdrukken op een unieke en creatieve manier.

De nagellakken van ProNails zijn van topkwaliteit en bieden een prachtige, glanzende afwerking die langdurig blijft zitten zonder te chippen of af te bladderen. Het assortiment omvat een breed scala aan kleuren, van klassieke tinten zoals rood en zwart tot levendige kleuren zoals geel en blauw, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor elke gelegenheid.

De nagellakken zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar zijn ook gemakkelijk aan te brengen met een gladde, gelijkmatige afwerking die er professioneel uitziet. Of je nu een beginner bent of een ervaren nagellakliefhebber, ze zullen je zeker bevallen.

 Maak vandaag nog een statement met de prachtige ProNails nagellakken en laat je persoonlijkheid schitteren!  

Meest recente blogartikelen

LSK Basics

31-08-2023

Ook ik shop vaak online op zoek naar kledij. Ik probeerde erop te letten dat de kledij niet vanuit een ander continent moet verzonden worden maar dat is helaas niet altijd duidelijk. Ook al bevindt de webshop zich in West-Europa, ik mocht er niet van uit gaan dat mijn bestelling ook vanuit dat land verzonden werd. Ook in fysische winkels...

Op de facebookpagina van de pedicurecollega's las ik dat schimmels niet overdraagbaar zijn via nagellak en/of penseel. Er wordt gellak geplaatst over schimmelnagels omdat 'het product schimmelwerende eigenschappen bevat dus geen probleem toch'. Euh....goh....

Een goede huidverzorgingsroutine begint met het reinigen van je huid. Om ervoor te zorgen dat je huid er fris en stralend uitziet, is het belangrijk om 's morgens en 's avonds een reinigingsmelk te gebruiken. Breng de reinigingsmelk aan op je gezicht en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Spoel vervolgens af met lauw water en dep...


Gelnagels of nagellak?

Wist je dat een perfect aangebrachte nagellak op teennagels tot wel 6 weken en zelfs langer blijft zitten?  Zelfs als je op strandvakantie gaat!  Het voordeel aan nagellak ipv gelnagels is dat je het zelf kan verwijderen met nagellakverwijderaar en niet nog een afspraak moet maken om je gel met een freesmachine te laten verwijderen.  Frezen kan jouw nagelplaat beschadigen met als resultaat gevoelige nagels.  Het geheim van goed gelakte nagels is TIJD:  Neem je tijd, laat je niet afleiden door andere taken en breng de lak TRAAG aan, laat het borsteltje zijn werk doen waardoor je niet moet smeren-smeren-smeren.  Breng een base en topcoat aan; dit maakt zo'n groot verschil!  Lees de blogartikelen voor meer tips over nagels lakken.