Voetverzorging

Geef jouw voeten de aandacht die ze verdienen bij droge voeten, eelt, kloven of schimmel.   Verzorg je voeten ook als je nog geen kwaaltjes hebt.  Voorkomen is nog steeds beter dan genezen!

Stel zelf jouw verzorgingspakket samen

Persoonlijk advies 

Sinds 2016 ben ik gespecialiseerd voetverzorger.  De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het niet altijd gemakkelijk is voor mijn klanten om het juiste voetverzorgingsproduct te vinden.  Ben je op zoek naar een voetcrème maar zie je door de bomen het bos niet meer, stel jouw vragen via info@lsk-cosmetics.be  en ik begeleid je graag naar jouw ideale crème of mousse.

Elske

Producten voetverzorging


Mousse of crème?


Pedicures maken meer en meer gebruik van mousses (crème in schuimvorm) om de voeten van hun cliënten te verzorgen. Een mousse dringt snel in de huid waardoor de huid niet vettig aanvoelt na gebruik. Sokken en schoenen worden vlotter aangetrokken én het voelt aangenamer.

Dermatologen hebben een lichte voorkeur voor voetcrèmes. Omdat crèmes meer vettig zijn, is de werking ervan effectiever; het product blijft langer op en in de huid.

Ga dus even na waar jouw voorkeur ligt; het zou jammer zijn dat je een voetcrème koopt die je nauwelijks gebruikt. Want of je nu een mousse of een crème koopt, het product werkt enkel bij dagelijks gebruik!


Welke crème is voor jou geschikt?

Het gamma aan voetverzorgingsprodcuten is eindeloos: voetcrèmes voor de gevoelige huid, droge huid, schilferige huid, schimmel, eelt, kloven, crèmes, mousses, balsems....

De producten van Gustav Baehr zijn zeer concurrentieel qua prijs en kwaliteit in vergelijking met de merkproducten die bij ons in de drogist of supermarkt verkocht worden. Baehr is een Duits merk dat zich toespitst op voetverzorging en cosmetica. Deze firma is voortdurend op zoek naar nieuwe ontwikkelingen. Geen ander merk heeft mij voorlopig overtuigd om met hen in zee te gaan, behalve Gehwol.

Ik gebruik graag de producten van Gehwol bij een medische voetverzorging. Voor elk ongemak heeft Gehwol een ondersteunend product.

Beide merken bieden een grote keuze aan crèmes. Aarzel niet om advies te vragen om een geschikte voetcrème te vinden. Dat kan door dit formulier in te vullen of door een mail ter sturen.