Huid- en nagelverzorging

Yes, lente!  Bijna blotevoetenweer dus.  Geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Vind alle benodigdheden voor voetverzorging  hier.

Onze handen hebben met het extra wassen en ontsmetten, het hard te verduren. Verzorg ze met hydraterende producten om de huid opnieuw in balans te brengen. Vergeet niet je handen ook in te smeren tegen de zon.

Nagellakken bestaan in alle kleuren en tinten. Ze maken je look compleet en geven dat beetje extra aan je uitstraling. Ook naturelle nagels mogen verzorgd worden. Een nagelserum of -olie hydrateert de nagelomgeving en maakt het verwijderen van losse velletjes gemakkelijk.

Maak geen compromissen over je gezondheid bij het kopen van cosmetica. De lippenstiften van Kia Charlotta zijn ongeparfumeerd, vegan en bevatten natuurlijke ingrediënten. Kies uit verschillende tinten voor prachtige, gezonde lippen. 

Nog een kadotip nodig voor een bepaalde gelegenheid?  Geef oorbellen of een armbandje met een handcrème cadeau.  Combineer met de verschillende producten uit de webshop en creëer een pakket op maat voor diegene die je wil verrassen.

Alle producten

Categorieën

Ben je op zoek naar de juiste voetcrème maar zie je door de bomen het bos niet meer, stel jouw vragen via info@lsk-cosmetics.be  en ik begeleid je graag naar jouw ideale crème of mousse.

Elske