Huid- en nagelverzorging

Yes, lente!  Bijna blotevoetenweer dus.  Geef je voeten de aandacht die ze verdienen. Vind alle benodigdheden voor voetverzorging  hier.

Onze handen hebben met het extra wassen en ontsmetten, het hard te verduren. Verzorg ze met hydraterende producten om de huid opnieuw in balans te brengen. Vergeet niet je handen ook in te smeren tegen de zon.

Nagellakken bestaan in alle kleuren en tinten. Ze maken je look compleet en geven dat beetje extra aan je uitstraling. Ook naturelle nagels mogen verzorgd worden. Een nagelserum of -olie hydrateert de nagelomgeving en maakt het verwijderen van losse velletjes gemakkelijk.

Kledij en accessoires

Koop je graag kledij waarvan je de oorsprong kent, bekijk dan zeker ook de basics in deze webshop.  Alle kledingstukken werden gemaakt in West-Europa, de accessoires zijn van Belgische of Nederlandse makelij.  

Nog een kadotip nodig voor een bepaalde gelegenheid?  Geef oorbellen of een armbandje met een handcrème cadeau.  Combineer met de verschillende producten uit de webshop en creëer een pakket op maat voor diegene die je wil verrassen.

Alle producten

Categorieën