Huid- en nagelverzorging

Yes, bijna lente!  Lente staat voor een nieuw begin, plannen maken en energie krijgen, naar buiten komen en opnieuw mensen ontmoeten.  Droge en koude, winterse voeten worden vochtiger en warmer.  Misschien ga je al op zoek naar een leuke zomerschoen of sandalen.  Maak je voeten stilaan lente- en zomerklaar.  Het doet zo'n deugd om met verzorgde voeten rond te lopen!  Vind alle benodigdheden voor verzorgde voeten hier.

Onze handen hebben met het extra wassen en ontsmetten, het hard te verduren.  Verzorg ze met hydraterende producten om de huid opnieuw in balans te brengen.  Vergeet ook je handen niet in te smeren tegen de zon!

Nagellakken bestaan in alle kleuren en tinten.  Ze maken je look compleet en geven dat beetje extra aan je uitstraling.  Ook naturelle nagels mogen verzorgd worden.  Een nagelserum of -olie hydrateert de nagelomgeving en maakt het verwijderen van losse velletjes gemakkelijk.


Alle producten

Categorieën

Ben je op zoek naar de juiste voetcrème maar zie je door de bomen het bos niet meer, stel jouw vragen via info@lsk-cosmetics.be  en ik begeleid je graag naar jouw ideale crème of mousse.

Elske